Dizajn web trgovine

Jedna od najboljih metoda za povećanje prihoda je pokretanje online poslovanja, odnosno online trgovine. Tražite li način da prodate svoje proizvode ili usluge ali nemate veliku svotu novca, online trgovina dobar je način za brzo pokretanje biznisa.

Online trgovina predstavlja niži rizik za manja i srednja poduzeća. Ako i ne uspije, trošak je neusporedivo niži nego kod “prave” trgovine. Ako uspije, web trgovina donijet će vlasniku veću zaradu a time i mogućnost širenja poslovanja, jer su troškovi manji.

Niže ulaganje u početak poslovanja

Za razliku od “prave” trgovine, za koju morate kupiti ili unajmiti poslovni prostor, pokretanje web trgovine je relativno jeftino. Treba vam samo domena, web hosting i naše web shop rješenje, što će vas koštati od 7 do 10 tisuća kuna.

Niži troškovi održavanja

Web trgovina nema inventar kojeg je potrebno obnavljati, zidove koje treba krečiti niti parket kojeg je potrebno prebrusiti svake ili svake druge godine. “Pravi” dućan zahtijeva mnogo održavanja. Web trgovinu je, s druge strane, lako preurediti. Shvatite li da ste nešto krivo postavili, ili se u međuvremenu vaš posao znatno promijenio, dizajn je vrlo lako promijeniti.

Veće tržište

S online trgovinom niste ograničeni na svoju četvrt, grad ili regiju. Ako želite, cijeli svijet može biti vaše tržište.

Lakše upravljanje

Važno je da online trgovina ima stabilni sustav naplate koji vas neće koštati previše. Na tržištu je nekoliko desetaka sustava za naplatu, neki su primjereniji trgovinama s mnogo kupovina jeftinijih proizvoda, a drugi više odgovaraju trgovinama koje imaju manje kupaca ali prodaju skuplje proizvode.

Niži troškovi poslovanja

Online poslovanje na zahtijeva mnogo zaposlenika. Ne treba vam ni zaštitar, čistačica niti blagajnik. Gotovo svo poslovanje je automatizirano, trebate tek osobu koja će brinuti o skladištu i pakirati proizvode.

Web trgovina - upit

7 + 15 =

Share This