Dizajn web sitea

Jednostavna navigacija te kratke, čitljive stranice s logično razlomljenim tekstom smanjuju frustraciju kod posjetitelja.
Posjetitelji trebaju osjetiti želju da istražuju web site, moraju biti “uvučeni” u njega.
Kvalitetna informacija je ono što posjetitelj očekuje.  Ukoliko je ne dobiju, neće se vratiti.
Dobar prvi dojam ulijeva povjerenje posjetitelja u  vašu tvrtku, usluge i proizvode.
Suvremenost i praćenje najnovijih trendova povećat će šansu za povratak.
Za razliku od mnogih agencija, ne smatramo da je dizajn sam sebi svrha. Dizajn mora biti u funkciji promocije vašeg poslovanja. Tijekom godina, naišli smo na mnoštvo web siteova koji su savršeno izdizajnirani ali su, u poslovnom smislu, potpuni promašaj.
Ne brinite, navikli smo da naši klijenti nemaju previše iskustva u izradi web stranica. Često se događa da od nas naručuju redizajn jer nisu zadovoljni svojom bivšom agencijom.
i
Mi od vas ne očekujemo da imate sav sadržaj na početku. Zato ćemo zajedno s vama istražiti potencijale i želje, vašu viziju i poslovnu filozofiju i na osnovi toga krenut ćemo u izradu web sitea. Nama je jako važno da budete suradnici u dizajnu. Na posljetku, web site je vaše vlasništvo i važno nam je da ste njime zadovoljni.
Web medij rukovodi se mnoštvom specifičnosti. Sadržaj koji nam isporučite ćemo morati prilagoditi. Pojednostavit ćemo i skratiti tekstove te prilagoditi ih jeziku posjetitelja.

Osvježavanje sadržaja

Web stranice nisu statičan proizvod, već ih je potrebno konstantno osvježavati. Novi sadržaj privlači posjetitelje (i internetske tražilice) koji tako redovito dobivaju informacije o novostima. Atraktivan sadržaj privući će čitatelje i razviti naviku vraćanja, što stvara osjećaj naklonosti i povjerenja.

Ažuriranje na zahtjev

Ako vaš web site treba tek povremeno osvježiti, posao ćemo naplatiti po redovitoj cijeni kako je navedeno u cjeniku.

Ugovor o održavanju

Želite li održavanje svog web sitea prepustiti profesionalcima, ovisno o obimu posla, učestalosti i kompleksnosti ažuriranja ponudit ćemo vam suradnju uz mjesečni, kvartalni ili polugodišnji paušal uz određeni popust. Detalji ovakvih ugovora dogovaraju se sa svakim klijentom posebno.

Samostalno uređivanje

Želite li sami mijenjati i dodavati sadržaj, na raspolaganju vam je sustav CMS. Uz minimalno predznanje lako ćete uređivati sav sadržaj s bilo kojeg računala, samo putem internetskog preglednika. Obučit ćemo vas za rad s CMS-om i pripremiti jednostavne upute.

 

PAKET Mini Midi Midicms Maxicms
Suvremeni dizajn
Upravljanje sadržajem (CMS)
Broj predložaka stranica* 5 8 8 12
Obrada teksta i fotografija
Galerija fotografija
Novosti
Katalog proizvoda
SEO i Google Analytics 500 € 500 €
CIJENA 600 € 700 € 900 € 1000 €
Inačica na stranom jeziku 100 € 200 € 30 € 30 €
Mobilna inačica 200 € 300 € 100 € 100 €
Održavanje 50 €/h 50 €/h 30 €/h 30 €/h

Za bržu aktivaciju naruči direktno preko webshopa ili linka niže

Svaki web site je specifičan te se cijena, popusti i načini plaćanja dogovaraju sa svakim klijentom zasebno. U tablici su, stoga, tek okvirni iznosi.
* Predložak u ovom cjeniku označava web stranicu s jedinstvenim dizajnom, npr. Naslovnica, O nama, Kontakt, Galerija, Novosti i sl. Želite li na svom web siteu objavljivati novosti ili galerije fotografija, računat ćemo to kao jednu stranicu, bez obzira na konačan broj postova ili albuma.

CMS = Sustav za upravljanje sadržajem, omogućava bržu promjenu sadržaja. Ukoliko želite, možete sami uređivati stranice (pogledajte odlomak “Osvježivanje sadržaja”).

Cijene su bez PDV-a.

 U paket je uključena puna funkcionalnost

 U paket je uključena osnovna funkcionalnost

 Nije dio paketa

Web site - upit

10 + 7 =

Share This