Savjetovanje u turizmu

r
Imate ideju za pokretanje turističkog objekta, ali trebate plan razvoja i investicija? Trebate savjet o najboljem načinu upravljanja objektom ili pak želite organizirati edukaciju za svoje zaposlenike I povećati kvalitetu svojih usluga?
Potreban Vam je pouzdan partner, netko s kim ćete dugoročno surađivati, tko će biti aktivan i moći Vam ponuditi nova idejna i tehnološka rješenja koja će poboljšati poslovanje. Mi pratimo strukovne promjene i prevrtljivu zakonsku regulativu i možemo Vam pomoći savjetom.
s
Posljednjih godina stihijske su pojave na tržištu, recesija i nelojalna konkurencija narušile tržišne odnose u turizmu što je dovelo do nesigurnosti kod pružatelja turističkih usluga. Dodamo li tome ulazak u Europsku uniju, hrvatski turistički sektor pred velikim je izazovom.

Pružamo usluge savjetovanja vezana za:

Organizacijske promjene

Sustav nagrađivanja i stimulacije djelatnika

Plan razvoja i investicija

Pozicioniranje na tržištu (prepoznatljivost, originalnost i kvaliteta usluge)

Unapređivanje, uštedu energije i redekoraciju objekta

Trening i edukaciju za turističke djelatnike u pristupu gostu

Osiguravanje stabilnih prihoda u sezoni i izvan sezone

Promociju i oglašavanje

Za bržu aktivaciju naruči direktno preko webshopa ili linka niže

Bavimo se turističkim marketingom turističkih kapaciteta i drugih usluga vezanih za turizam na domaćem, ali ponajviše na stranim tržištima na kojima surađujemo s drugim agencijama. Oslanjamo se na Internet jer postao važan medij koji se koristi pri rezervaciji smještaja – u Europi se čak 41% rezervacija izvrši online.
Zalažemo se za transparentnost i kvalitetu usluge u turističkim djelatnostima jer vjerujemo da jedino kvalitetna i pouzdana suradnja s iznajmljivačem može uroditi produžavanjem sezone i unapređenjem usluge te boljom zaradom. Kako ćemo krenuti prema uspjehu, kako ćemo ga ostvariti i hoćemo li uspjeti u tome, ovisi o vama i o nama. I treba truda i učenja.

Savjetovanje turizam - upit

6 + 15 =

Share This